Lessen

De lessen van VIP-Golf worden verzorgd door de Golfacademy van Sportpark De Star. De gekwalificeerde pro’s bieden gedegen kwaliteitsopleidingen aan voor golfers van alle niveaus.

De doelstelling van de academie is om enthousiaste golfers van alle leeftijden enerzijds de beginselen van golf adequaat bij te brengen en anderzijds de betere spelers te begeleiden naar een lagere handicap. Onze cursussen:

Kennismakingscursus:
Deze cursus bestaat uit een instructie over veiligheid, gedragsregels, het baangebruik en de basistechnieken van afslaan, putten en chippen. Daarna is er ruimte om onder begeleiding van een pro een aantal holes op de par 3 baan te spelen.

Handicap 54 (stap 1 en 2 NGF Stappenplan):
In deze 16 uur durende cursus worden golfers begeleid naar handicap 54. Gedurende deze cursus wordt eerst de baanpermissie gehaald en vervolgens toegewerkt naar handicap 54 (voorheen GVB).

Spelers in het bezit van HCP 54 kunnen op alle banen in Nederland terecht.

Overzicht 9 stappenplan

GVBeter cursussen (stap 3 NGF Stappenplan):
Voor golf geldt dat hoe beter je wordt hoe leuker het wordt. Dus meer baanervaring opdoen, werken aan de swing, kort spel oefenen en putten, er is veel mogelijk om je handicap te verlagen. Om het beter spelen te stimuleren bieden we diverse uitdagende programma’s aan om golfers van HCP 54 naar een lagere handicap te brengen.

Clinics en Themalessen:
Speciaal voor iedere golfer die een specifiek onderdeel van zijn/haar spel wil verbeteren, organiseren we met regelmaat 1 uur durende clinics waar 1 thema behandeld zal worden. Wil je graag een keer aan een bepaald onderdeel van je spel werken? Kom dan naar onze clinics. Hou onze site in de gaten, daar worden deze clinics met grote regelmaat aangekondigd.

Inlooplessen:
3 maanden onbeperkt inlooplessen bij Golfbaan De Star voor slechts € 99,-. Na inschrijving zal de pro aangeven wanneer welke lessen gegeven gaan worden. De periode van 3 maanden gaat in op het moment dat je de eerste les volgt. Schrijf je hier in.

 

[maxbutton id="1"]