Online plus model
De aantrekkingskracht van golf zit in twee dingen; het spelen op meerdere en meestal mooie golfbanen en het nooit aflatende verlangen om beter te spelen. Bij VIP-Golf bent u in beide gevallen aan het juiste adres.

Unieke Formule
Onze unieke formule bestaat uit twee typen lidmaatschap. U kunt kiezen voor een registratie lidmaatschap, waarbij uw handicap door ons wordt geregistreerd en waardoor u automatisch lid wordt van de NGF, met alle voordelen van dien. Met dit lidmaatschap kunt u terecht op alle golfbanen van Nederland.

Online Plus
U kunt echter ook kiezen voor ons unieke online plus lidmaatschap. Dit houdt in dat u bij ons registratie lid wordt en wij dus nog steeds uw handicap registreren, maar dat u daarnaast onbeperkt gebruik kunt maken van de trainingsmogelijkheden op Sportpark De Star in Leidschendam.

Het gebruik van de oefenfaciliteiten op Sportpark De Star is daarbij gratis, het spelen van de 18 holes Pitch & Putt baan en het gebruik maken van de indoorgolf mogelijkheden van Swingaway zijn extra voordelig (20% korting). Voor beide lidmaatschappen geldt dat alle leden ieder jaar twee gratis greenfees bij Pitch & Putt ontvangen.

Heeft u (nog) geen handicap, dan is dat geen probleem. Wij bieden ook een aantal interessante HCP 54 cursussen aan waardoor u in korte tijd uw officiële handicap kunt halen.

 

[maxbutton id="1"]